Randi Vassbotn Norheim

Temaer

Ernæring og helse

  • Hva er anbefalingene og hvordan etterleve disse?

Bedriftsernæring

  • Hvordan få opp aktiviteten og sykdomsfraværet ned?
  • Utbedring av kantinedrift
  • Konsultasjoner av ansatte i bedrift (holdes i bedriften)
  • Risikovurdering av helse (blodsukkermåling, blodtrykk, vekt, måling av muskelmasse, livvidde etc. Holdes i bedriften.)

Livsstilsendring, gjennomføring av realistiske mål

  • Herunder hjertevennlig kosthold, diabetes og overvekt

Kosthold og trening

  • Hvordan nå dine mål?

Turnusarbeid, yrkessjåfører og reisevirksomhet

  • Hvordan løse matsituasjonen når den daglige rutinen brytes?

Intoleranser, allergi og andre sykdommer

  • Revmatisk sykdom og ernæring
  • Glutenintoleranse, cøliaki
  • Magetrøbbel, irritabel tarm og FODMAP
  • Melkeallergi og laktoseintoleranse

Ernæring for mor og barn

  • Gravide og ammende
  • Svangerskapsdiabetes
  • Spedbarnsernæring

Åpen for andre temaer

Område:

  • Oslo/Drammen,
  • Østlandsområdet
  • Troms
  • Tar også oppdrag i andre kommuner på forespørsel. 

Kontaktinformasjon:
Kontaktskjema på web: www.matfordeg.no
E-post: randi@matfordeg.no
Telefon: 46 50 55 60